Mette Fuglsang Larsen @spisespykologicoach

Mini meditation - 6 minutter

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary

Mini meditation - 6 minutter

Denne meditation kalder jeg en mini-meditation. Det kalder jeg den, fordi det er en kort meditation, der kan bruges når som helst og hvor som helst. Den er god i en travl hverdag, hvor der ikke altid er så meget tid til at sænke farten. Jeg bruger den meget selv, hvis jeg kan mærke en akut uro i kroppen. Det kan være lige inden, jeg skal være social med familie eller venner. Det kan også være, hvis jeg føler mig presset på arbejde. Så stopper jeg op og tager den her tid til mig selv for at få ro på. Den er også rigtig god at bruge, hvis man mærker en akut spisetrang. Så kan du selv skabe den ro, som maden ellers ville have gjort. 
Meditation er et enormt godt redskab til at skabe nærvær, forhindre tankemylder og blive opmærksom på, hvad der sker i og udenfor kroppen. Vi er ofte beskæftiget med at ordne og gøre en masse i hverdagen, uden at være opmærksom på, hvad der sker omkring os lige nu. Vi går måske og bekymrer os om fremtiden, planlægger hvad vi skal have til aftensmad eller grubler over fortiden. Så sker det, at sindet vandrer afsted, uden vi opdager det. Vi kommer dermed længere og længere væk fra nuet. Det kan sammenlignes med, at man kører på "autopilot". Når "autopiloten" er sat til, kan det være nemt at falde tilbage i gamle, uhensigtsmæssige mønstre. 

Ved at blive mere bevidst om, hvad der sker i nuet, kan du blive mere opmærksom på dine tanker, følelser og kropslige fornemmelser. Du vil blive i stand til at vælge, hvilke tanker du vil handle på, og hvilke der bare skal parcere. Du undgår dermed en ophobning af følelser, som du normalt ville spise på. På sigt vil det også blive nemmere for dig at sætte grænser og mærke dine egne behov, fordi du er i kontakt med dig selv og din kerne. 


DKK 79.20
Total due DKK 79.20

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.